Tuinen

202 keer bekeken

Tuinen

Gelderland kan gerust worden betiteld als het groene hart van Nederland. Overijssel heet u welkom in de 'Tuin van Nederland'.

project.article_preview_link

Gelderland kan gerust worden betiteld als het groene hart van Nederland. Overijssel heet u welkom in de 'Tuin van Nederland'. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat beide provincies hun gasten op talrijke idyllische locaties verrassen op de bloeiende allure van vervlogen dagen. 

Landschapsparken

In de nabijheid van imposante burchten en in betoverende landschapsparken hebben tuinarchitecten hun creativiteit de vrije loop gelaten en het verleden letterlijk in het heden geplant. Wie eenmaal rondwandelt in zo’n rijk aangekleed, vaak eeuwenoud parklandschap, vergeet spontaan de tijd.

Bloeiende verrassing

Van een bezoek aan Gelderland en Overijssel fleurt iedereen op. Geen enkele tuin is hetzelfde. U valt letterlijk van de ene bloeiende verrassing in de andere. Met eigen, specifieke kenmerken en een geheel eigen sfeer vormen de verschillende tuinen, hoven of erven een harmonieus geheel met hun ongeëvenaarde natuurlijke omgeving. Uitgestrekte parken, wildbanen, rododendrons en vijvers laten de bezoekers het jachtige leven van alledag voor even vergeten.