Strandpark De Zeeuwse Kust

1762 keer bekeken

Strandpark De Zeeuwse Kust

Strandpark De Zeeuwse Kust in Renesse is een camping in Zeeland gelegen op het eiland Schouwen-Duiveland.

project.article_preview_link

Strandpark De Zeeuwse Kust in Renesse is een camping in Zeeland gelegen op het eiland Schouwen-Duiveland. Het vakantiepark ligt op 250 meter afstand van het strand van Renesse en biedt een ware strandbeleving.

Het Park aan de kust

Strandpark De Zeeuwse Kust heeft 165 chalet plaatsen en 168 toeristische plaatsen, waarvan 32 plaatsen beschikken over privé sanitair. Honden zijn ook toegestaan op de camping en in een aantal van de chalets.

Chalet in Zeeland huren

Er zijn verschillende type chalets te huur op Strandpark De Zeeuwse Kust. Chalet De Kokkel biedt plaatst aan maximaal 4 personen. De Boormossel is en geschikt voor maximaal 7 personen. De Strandgaper tenslotte is geschikt voor maximaal 6 personen.

Kindervermaak, restaurant en minimarket

Op de camping worden de kinderen vermaakt met een animatieteam, in de speeltuin, de kinderbios of in het zwembad. Er is een binnenspeeltuin en overdekt zwembad, dus in elk seizoen is er wat te beleven. In de herfst pakt u de laatste zonnestraaltjes mee op het terras en geniet u van lange strandwandelingen, om daarna heerlijke warme chocolademelk te drinken bij het restaurant Strand Café DOK.

In de buurt
Toon op kaart