Strandhotel Noordzee

1099 keer bekeken

Strandhotel Noordzee

Strandhotel Noordzee op Texel ligt op de buitenste duinenrij van het Waddeneiland, direct aan het strand.

project.article_preview_link

In Strandhotel Noordzee op Texel viert u vakantie in elk jaargetijde. Het hotel ligt op de buitenste duinenrij van het Waddeneiland, direct aan het strand. Het is zogezegd het enige echte strandhotel op Texel. Lekker uitwaaien, zonnebaden, lange strandwandelingen maken…

Het eiland

Texel is rijk aan uitgestrekte natuurgebieden, bossen, heide, duinen en vele kilometers schone, bewaakte stranden. Prachtige fietsroutes voeren door mooie dorpjes, langs de mooiste plekjes en natuurlijk langs Europa's grootste beschermde natuurgebied: de wadden. Strandhotel Noordzee vindt u te midden van dit natuurschoon bij de gezellige badplaats De Koog aan de westkant van Texel.

Kamers met uitzicht op zee

De kamers bieden een riant uitzicht op zee. In het restaurant met serre en terras kunt u overdag genieten van ijs, taart en koffie. Er is ruime keus aan verse vis en Texels lamsvlees. 's Avonds is er een royaal gesorteerd saladebuffet.

Luxe appartementen in De Buteriggel

Naast Strandhotel Noordzee ligt het resort De Buteriggel, met luxe ingerichte 4-persoons appartementen. De suites hebben een woon/eetkamer en een ruim beschut duinterras met meubilair Op de bovenverdieping zijn twee luxe uitgeruste slaapkamers  met tv, zonnebank, badkamer met toilet, douche/stoomcabine en een bruisbad.

In de buurt
Toon op kaart