Contact

1340 keer bekeken

Contact

Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen? Wij verwijzen u graag naar het juiste adres.

project.article_preview_link

Toeristische informatie

Voor vragen over uw dagje uit of vakantie in Nederland kunt u contact opnemen met het lokale VVV-kantoor. Op de website vvv.nl vindt u de kantoren per provincie.

Informatie over het NBTC

Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) is de marketingorganisatie die het toerisme naar en binnen Nederland bevordert, onder meer door middel van de website www.lekkerweg.nl. Wilt u meer informatie over de NBTC-organisatie en haar activiteiten, bezoek dan de website www.nbtc.nl.

Toevoegen van een evenement

Wilt u een evenement onder de aandacht van de redactie van www.lekkerweg.nl brengen? Stuur uw persbericht naar nieuws@holland.com. De redactie leest deze mail en bepaalt aan welke onderwerpen redactionele aandacht geschonken wordt op de website. Vanwege het grote aantal persberichten dat wij ontvangen, is het helaas niet mogelijk om iedereen persoonlijk te beantwoorden.

Wijzigingen in uw bedrijfspresentatie

Wordt uw bedrijf op www.lekkerweg.nl vermeld en wilt u uw gegevens wijzigen? Dit kunt u online regelen via https://www.mynbtc.nl. Heeft u hier vragen over, dan kunt u een email sturen naar infotd@holland.com.

Samenwerken

Het NBTC zoekt de samenwerking met toeristische en niet-toeristische organisaties. Door krachten en middelen te bundelen en samen één marketingbeweging te vormen, worden immers meer mensen en doelen bereikt. Klik hier om de samenwerkingsmogelijkheden te bekijken.

Adverteren

Heeft u interesse in de advertentiemogelijkheden op www.lekkerweg.nl, dan leest u op deze pagina wat de mogelijkheden zijn. Voor een advies op maat voor de online advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met Ralph van Riet via rvanriet@holland.com.