Zwemparadijs De Scheg

520 keer bekeken

Zwemparadijs De Scheg

Een zwembad met een avontuurlijke en een rustige kant, je vindt het in zwemparadijs De Scheg in Deventer.

project.article_preview_link

Een zwembad met een avontuurlijke en een rustige kant, je vindt het in zwemparadijs De Scheg in Deventer. Wie van waterattracties houdt maakt een tocht in de wildwaterbaan Grand Canyon River, een rivier van bijna 80 meter lang. De even lange reuzenglijbaan Yellow Cyclone slingert buiten het gebouw om en gaat via enkele lussen weer naar binnen.

Speciale kindermiddagen

Ga je met de hele familie een dagje zwemmen? Dan mag je de glijbaan Family Slide niet missen, die is zo breed dat er meerdere personen tegelijk naar beneden kunnen glijden. Iedere woensdag- en zaterdagmiddag wordt er een speciale kindermiddag gehouden in zwemparadijs De Scheg. Er is elke keer wat anders te beleven, doe mee aan een glijbaanrace, laat je beste moves zien tijdens het aquarobic-dansen of ren over de speciale loopbrug.

Water en zand

Turtle-Island is speciaal bestemd voor kinderen tot en met vijf jaar. Hier kunnen ze veilig en ongestoord spelen met water en zand. Door de ruime zitgelegenheid rondom het schildpaddeneiland kun je de kleine waterratten hier prima in het oog houden. Het water is slechts 10 cm diep en met een temperatuur van 34ºC lekker warm.

In de buurt
Toon op kaart
Adres: 
Piet van Donkplein 1
7422LW Deventer