Privacy policy

1 keer bekeken


Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van bezoekers van Nederland en de website van groot belang is voor de uitvoering van haar dienstverlenende activiteiten. Persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. NBTC houdt zich in alle gevallen, ook ten aanzien van haar dienstverlenende activiteiten buiten Nederland, aan de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Conform de Wet bescherming persoonsgegevens is de verwerking van persoonsgegevens aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens, gevestigd te Den Haag. De Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is NBTC, gevestigd aan Prinses Catharina Amaliastraat 5, 2496 XD Den Haag (Nederland).

Verwerking van persoonsgegevens

In het kader van haar dienstverlening, wanneer u informatie aanvraagt, een brochure bestelt of anderszins contact heeft met NBTC, legt NBTC gegevens vast. NBTC gebruikt uw gegevens voor het toesturen van de op uw verzoek aangevraagde informatie. Daarnaast legt NBTC gegevens vast om haar dienstverlening te verbeteren en om u op de hoogte te houden van (nieuwe) producten en diensten van NBTC en activiteiten van derden in Nederland.

Hierbij tracht NBTC rekening te houden met uw voorkeuren. Indien u geen aanbiedingen of informatie wilt ontvangen, dan kunt u uw toestemming voor het gebruik van uw e-mail adres intrekken of uw gegevens laten blokkeren door een briefje te sturen naar NBTC, Postbus 63470, 2502 JL Den Haag of een e-mail naar info@holland.com.

Gebruik van cookies
NBTC maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje met gegevens dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. NBTC maakt gebruik van tijdelijke cookies. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden uitsluitend ingezet om het gebruik van de website voor u gemakkelijker te maken.
Afhankelijk van de door u gekozen permissie (functionele, standaard of optimale cookies) worden de volgende cookies gebruikt:
Naam Domein Inhoud Geldigheid Doel
Functionele cookies
JSESSIONID www.holland.com Sessie ID Einde sessie
Standaard cookies
Google Analytics _utma www.holland.com Aantal bezoeken, tijd van het eerste bezoek, voorgaande bezoek en huidige bezoek. 2 jaar Analyse bezoekers
Google Analytics _utmb www.holland.com Het gedrag van de bezoeker op de website 30 minuten Analyse bezoekers
Google Analytics _utmc www.holland.com Het gedrag van de bezoeker op de website Einde sessie Analyse bezoekers
Google Analytics _utmz www.holland.com Herkomst van de bezoeker. 30 minuten Analyse bezoekers
Optimale cookies
ASWELB bc.holland.com Het gedrag van de bezoeker op de website 1 uur Serveren binnen Holland.com van op de klant toegesneden advertenties
BCSessionID bc.holland.com Session ID 1 dag Serveren binnen Holland.com van op de klant toegesneden advertenties
BCReferrerOverrule bc.holland.com Het gedrag van de bezoeker op de website 1 dag Serveren binnen Holland.com van op de klant toegesneden advertenties
AddThis www.holland.com Maakt het mogelijk om informatie te delen via e-mail of via sociale netwerken.
METRIXLAB www.holland.com Nodigt uit om deel te nemen aan een enquete
Facebook Social Plugins www.holland.com Maakt het mogelijk om een connectie te maken met Facebook

De informatie, die geregistreerd wordt in de cookies, wordt niet gedeeld met derden. Daarbij wordt de informatie alleen op globaal niveau gerapporteerd. Het is niet te herleiden naar een specifieke gebruiker.
De instellingen voor cookies kunt u aanpassen op de permissie instellingen pagina.

NBTC en andere websites

Op de website treft u een aantal links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, kan NBTC geen verantwoordelijkheid dragen voor de omgang met uw persoonsgegevens door deze organisaties. Lees hiervoor het privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt. 

Boekbaar aanbod

Boekbaar aanbod
Op de website van het NBTC treft u mogelijkheden aan om accommodaties en tickets te boeken. Deze boekingen zullen afgehandeld worden door externe partijen, waaronder:

  • @Leisure
  • Hotelscombined.com
  • Booking.com

De rechtsgeldige overeenkomsten, die u aangaat bij het boeken van deze accommodaties en tickets vallen onder de voorwaarden van de externe partij, die de overeenkomst zal afhandelen. Het NBTC is uitdrukkelijk bij de betreffende overeenkomst geen contract-partij.

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over het privacy-beleid van NBTC, dan kunt u deze schriftelijk stellen aan: NBTC, Postbus 63470, 2502 JL Den Haag. Of per e-mail: info@holland.com

Wijzigingen 

NBTC behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Controleert u daarom regelmatig het privacy statement van NBTC. 

Den Haag, 1 januari 2013.